perjantai 10. huhtikuuta 2009

Yksi suma takana, toinen suma vielä edessä

Nyt vähän paineet helpottaa, koska seminaari tehty, dedis tehty ja paperi tehty. Ensimmäinen paperi on myös mennyt läpi workshoppiin. Olen tohkeissani totta tosiaan. Kolme ihmistä on antanut siitä review-palautteen. Ne olivat rohkaisevia ja asiallisen kriittisiä. Palautetta parhaasta päästä siis. Yksi kriitikko oli oikeinkin ankara, mutta iso osa hänen kommenteistaan oli samat, mitkä olisin itsekin kriitikkona antanut. Perusteellinen palaute on lahja. Perusteellinen palaute on sen merkki, että työ on luettu tarkasti. Seuraavaksi pitääkin alkaa tänään katsoa oma osuuteni palautteissa ehdotettuja korjauksia siihen paperiin.

Semis meni ihan hyvin. Paikalla oli hävyttömän vähän ihmisiä, loman tulo verotti. Mutta ei se mitään, olin aika rento aiheeni esittelijä, koska en mennyt lukkoon pienen yleisöni edessä. Hyvä aloitus siis. Ja seminaarissa oli hyvää keskustelua teoreettisista näkökulmista, mikä ilahdutti kovasti. Joskus vähemmän on enemmän.

Mitäs vielä. Workshop-paperin korjausten jälkeen pitää alkaa purkamaan loppukevään työkiireitä. Sekin savotta alkaa olla ihan loppumetreillä jo. Uskomattoman nopea vuosi takana. Ja uusikin työ on jo syksyksi tiedossa. Kotikaupungista tällä kertaa, mikä on ihan huippua! Joka päivä 3 tuntia lyhyempi päivä, kun junatyömatka jää pois. Ja jihuu, ehdin viedä ja hakea lapset vuorotellen miehen kanssa tarhaankin, mikä on huippua. Tarhamatkat ovat hyvien juttujen aikaa, ja olen menettänyt ihan liian monta rupattelutuokiota junassa istumiseen. Esikoinen on parhaassa rupatteluiässä nimittäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti